Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Zimsko računanje vremena mijenja satnicu jeftinije i skuplje struje

23. listopada 2020. u 15:04 0 komentara 312 prikaza

Prelaskom na zimsko računanje vremena, u nedelju 25. listopada doći će do promjene u primjeni većih i manjih dnevnih tarifnih stavova razdoblja tzv. skuplje i jeftinije električne energije) za kupce koje električnom energijom snabdijeva JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo (EPBiH). 

Za kućanstva koja posjeduju dvotarifna brojila, manji dnevni tarifni stavovi primjenjivat će se radnim danima i subotom u razdobljima od 13 do 16 i od 22 do 07 sati, a nedjeljom cijeli dan.

Za ostale kategorije kupaca JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo (kupci koji električnu energiju preuzimaju na 110 kV naponu, kupci koji električnu energiju preuzimaju na 35 i 10 (20) kV naponu, te ostala potrošnja na 0,4 kV naponu) utrošena električna energija obračunavat će se prema manjoj tarifi (MT)  radnim danima u razdoblju od 22  do 07  sati, a  subotom i nedjeljom cijeli dan, saopćeno je iz Službe za komunikacije EPBiH.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.