SUDAR S KAMIONOM

Žena preminula uslijed ozljeda nakon prometne nesreće u Vitezu

16.01.2021.
u 19:25

U prometnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila na magistralnom putu M-5 kod Viteza sudjelovala su dva vozila, a jedna osoba je uslijed zadobijenih ozljeda preminula u Kliničkom centru u Sarajevu.

Hasan Hodžić, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije, u izjavi za Klix.ba je kazao da se nesreća u kojoj su sudjelovali putničko i teretno motorno vozilo dogodila iza 15 sati.

"Putničkim motornim vozilom marke Fiat Punto upravljala je R. B. rođena 1965. godine iz Viteza, dok je teretnim motornim vozilom upravljao A. G. 1993. godine iz Busovače. Vozačica R. B. u nesreći je zadobila teške tjelesne ozljede, a nakon ukazane pomoći u bolnici u Novoj Biloj prebačena je na UKC Sarajevo gdje je uslijed zadobivenih ozljeda preminula", kazao je Hodžić.

Očevid obavljaju službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Travnik pod rukovodstvom dežurnog tužitelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije