skuplji plin za građane
Povratak na članak

Zbog prelaska na Turski tok Mađari traže 35 milijuna KM penala

Komentari 2

PP
ppp
08:05 01.11.2021.

Boli Ruse ...ac za on malo plina sto BiH kupi jer i Turski tok i Ukrajinski (mađarski) tok i Sjeverni tokovi pumpaju njihov plin za cjelu europu,,bas zanimljivo što spominjete ruski lobi i milijone a ne americki lobi koji bi ukapljeni plin da prodaje 4 puta skuplje od ruskog i onda bi EU ovisila o amerima energetski a znamo svi kako su oni pouzdani partneri kobajagi ;) Nivo propagande u VL raste svaki dan,sad su opet Rusi krivi za igrice i nesposobnost nasih političara, ma bravo,da mi je znati čiji lobi vas plaća....

VL
BU
buco033
07:40 01.11.2021.

Ovo što je uradila Vlada F BiH, u prvom redu premijer Novalić i ministar Dzindić, a tu ima krivice i kod dopremijerke Miličević i Drljče, spada u teško krivično djelo. Časni ljudi su ih upozorili na posljedice promjene plinovoda, ali lobi i ruski milioni su učinili svoje. Do kada ćemo ovu Vladu F BiH imati na svojim leđima, građani su krivi, kažu "samo da ne puca".

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.