varaždin

Zbog pokušaja ubojstva uhićena žena

07.08.2021.
u 16:05

Rano jutros u Varaždinu je na ulici pronađen muškarac s ubodnim ranama, a varaždinska je policija uhitila žensku osobu zbog sumnje u pokušaj ubojstva, priopćili su u subotu iz Policijske uprave varaždinske.

Iz policije navode da je jutros u 4,40 sati Operativno-komunikacijski centar primio dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, na ulici, jedan građanin zatekao ozlijeđenu mušku osobu.

Dolaskom policijskih službenika utvrđeno je da se radi o 37-godišnjaku, koji je imao ubodne rane u predjelu prsišta. Muškarca je ekipa hitne pomoći prevezla u varaždinsku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Na mjesto događaja izašla je Županijska državna odvjetnica u Varaždinu koja je obavila očevid uz pomoć službenika varaždinske policije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju, u policiju je privedena i uhićena ženska osoba za koju se sumnja da je počinila kazneno djelo.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad uhićenom ženskom osobom, priopćili su iz varaždinske policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?