Koordinacija braniteljskih udruga HR HB upozorila na opasnost
Povratak na članak

Zbog Mesićevog dolaska, Hrvati moraju biti spremni na nove provokacije

Branitelji žele, kako kažu, upozoriti hrvatski narod u BiH da budu pripravni na nove stigmatizacije

Komentari 6

JM
jezero-matica
13:39 05.03.2014.

Kao prvo treba staviti veto na dolazak doticnog bradonje u BiH!Razlog?Ugrozava opstojnost Hrvatskog naroda na ovim BiH prostorima!"Dobrog Pastira"(u stvari zli i zlocesti sluga goreg gospodara) je osnovala Udba jos 1948 god.da razgoni i unistava Hrvatsko stado!Kad im je Yuga propala oni su lako nasli drugog zla gospodara i dalje provode svoja nedjela.Kako da narod Lustrira Udbase i ocisti se od prljavstine kad Crkva nemoze ocistiti Zle Pastire koji jos i danas razgone stado!Malo ih je ali su zli i otrovni!Sto se tice nas obicnog puka,molimo Gospodina da nam podari Mudrost,kad Vidimo da Prepoznamo i Razlikujemo Dobrog od loseg pastira,kad ih Cujemo da ih Razumijemo,ne ocjenivajmo ih po njihovim rjecima nego po njihovim djelima! Blazeni koji vidjeli i prepoznali,culi i razumjeli!

VL
H2
hercegovac - 2
17:26 05.03.2014.

Ovaj "drug" je zadnji koji bi trebao pričati o problemima Hrvata u BiH jer je pokazao svoje pravo lice svjedočeći u Hagu čime je pokušao diskreditirati Domovinski rat i hvala Bogu nije uspio što je potvrdila oslobađajuća presuda za Velikelike domoljube Hrvatske generale Gotovinu i Markača, pa umjesto da mu se sudi za "Veleizdaju" dolazi ponovno blatiti Hrvatski narod u BiH.

VL
NO
novabila
12:00 07.03.2014.

Mora se priznat da ova nakaza od čovjeka zna uzet pare od balija,njega samo treba ignorisat i nepridavat mu previše pažnje.

VL
RO
rosa
15:45 05.03.2014.

Imaju li ovi hrvatski branitelji ime i prezime? Znam mnoge koji su stvarni hrvatski branitelji kojima je muka od ovih udruga koje nikada ne uputiše bilo kakvu kritiku na račun tzv. boraca za hrvatske nacionalne interese (Čovića i poltrona okupljenih oko njega) odnosno koji ove udruge jedino doživljavaju kao glasnogovornike HDZ-e oligarha.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.