Koordinacija braniteljskih udruga HR HB upozorila na opasnost

Zbog Mesićevog dolaska, Hrvati moraju biti spremni na nove provokacije

mesic-hr.jpg
Foto: import
05.03.2014.
u 12:30

Branitelji žele, kako kažu, upozoriti hrvatski narod u BiH da budu pripravni na nove stigmatizacije

Koordinacija braniteljskih udruga HR HB upozorila je na opasnost dolaska Stjepana Mesića, počasnog člana Bošnjačkog instituta, koji je u Švicarskoj utemeljio pukovnik OZNA-e Adil Zulfikarpašić, na lijevu obalu Mostara, istaknuvši da hrvatski narod u BiH, u prigodi Mesićevog dolaska, mora biti pripravan na nove provokacije. “Hrvatska narodna stranka (HNS), na čelu s Vesnom Pusić (iz koje je Stjepan Mesić dva puta izabran za predsjednika RH), u suradnji s Hrvatskim narodnim vijećem fra Luke Markešića (HNV), koje oko sebe okuplja političke stranke kakve su narodna stranka Radom za boljitak obitelji Lijanović, Jurišićev i Kukićev HSP BiH, Budimirova nova stranka SPP, Zubakov HSS NHI, Komšićeva Demokratska fronta i jedan dio političkih liberala iz HKD-a Napredak dr. Franje Topića okupljenih oko HDZ-a 1990., ozbiljno su jamstvo kako će FBiH doživjeti građansku transformaciju na cijelom prostoru Federacije BiH, što će biti uvod za trajnu majorizaciju i politički nestanak hrvatskog naroda kao konstitutivnog i suverenog naroda u BiH”, navode u svom pismu iz Koordinacije udruga proisteklih iz DR. Dodaju da hrvatski branitelji u BiH zahtijevaju da Predsjedništvo HNS-a BiH i Glavno vijeće HNS-a BiH onemoguće pojedinačne ambicije, ili parcijalne stranačke interese i ustraju na jedinstvenom nastupu HNS-a BiH na svim razinama vlasti.     

Komentara 6

JM
jezero-matica
13:39 05.03.2014.

Kao prvo treba staviti veto na dolazak doticnog bradonje u BiH!Razlog?Ugrozava opstojnost Hrvatskog naroda na ovim BiH prostorima!"Dobrog Pastira"(u stvari zli i zlocesti sluga goreg gospodara) je osnovala Udba jos 1948 god.da razgoni i unistava Hrvatsko stado!Kad im je Yuga propala oni su lako nasli drugog zla gospodara i dalje provode svoja nedjela.Kako da narod Lustrira Udbase i ocisti se od prljavstine kad Crkva nemoze ocistiti Zle Pastire koji jos i danas razgone stado!Malo ih je ali su zli i otrovni!Sto se tice nas obicnog puka,molimo Gospodina da nam podari Mudrost,kad Vidimo da Prepoznamo i Razlikujemo Dobrog od loseg pastira,kad ih Cujemo da ih Razumijemo,ne ocjenivajmo ih po njihovim rjecima nego po njihovim djelima! Blazeni koji vidjeli i prepoznali,culi i razumjeli!

H2
hercegovac - 2
17:26 05.03.2014.

Ovaj "drug" je zadnji koji bi trebao pričati o problemima Hrvata u BiH jer je pokazao svoje pravo lice svjedočeći u Hagu čime je pokušao diskreditirati Domovinski rat i hvala Bogu nije uspio što je potvrdila oslobađajuća presuda za Velikelike domoljube Hrvatske generale Gotovinu i Markača, pa umjesto da mu se sudi za "Veleizdaju" dolazi ponovno blatiti Hrvatski narod u BiH.

NO
novabila
12:00 07.03.2014.

Mora se priznat da ova nakaza od čovjeka zna uzet pare od balija,njega samo treba ignorisat i nepridavat mu previše pažnje.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?