Zenica

Završena sanacija dijela ulica i pješačkih staza s invalidskim rampama

radovi na putu
06.06.2016.
u 15:26

Služba za komunalne poslove i ekologiju Grada Zenica završila je, u sklopu redovnog održavanja gradskih ulica za 2016.godinu, prvu fazu sanacije udarnih deformacija na gradskim ulicama specijalnog i prvog prioriteta planiranih u okviru redovnog održavanja prometnica. 

Usporedo s ovim aktivnostima otpočela je i sanacija makadamskih puteva, kojima se odvija autobuski promet kao i izgradnja invalidskih rampi na gradskim ulicama po usuglašenim prioritetima. Do sada je sanirano približno 3.500 m2 kolovoza i pješačkih staza s invalidskim rampama, a ukupna investicijska vrijednost radova iznosi oko 110.000 KM.

Tijekom razdoblja 'zimske službe', zbog izrazito povoljnih vremenskih uvjeta, i do polovine svibnja urađene su sve intervencije koje su zatražene prema policijskim zabilješkama i odlukama Komisije za sigurnost prometa kao i sve hitne intervencije. U praksi se radilo na 50 lokacija, za čije potrebe je iz gradskog proračuna izdvojeno 100.707 KM.

Prema planu rada Služba za komunalne poslove i ekologiju Grada Zenica u narednom razdoblju krenut će se u sanacije prometnica na kojima se odvija autobusni promet, kao i sanaciju ulica koje se vode kao drugi i treći prioritet, koje će se sanirati tijekom ljetnjeg razdoblja, javlja Zeda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije