SLUČAJ JASMINE DOMINIĆ

Završena obdukcija: Tijelo je bilo u zgrčenom položaju fetusa

Sanjin Strukić/Pixsell
19.02.2019.
u 12:54

Jasminina sestra trebala bi biti ispitana na Županijskom državnom odvjetništvu i privedena na Županijski sud u Varaždinu

Na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec danas je u prijepodnevnim satima obavljena obdukcija tijela Jasmine Dominić. Obdukcija je završena oko 12.30, nakon dva i pol sata, javlja N1. Odgađala se iz dana u dan jer se čekalo da se tijelo odmrzne nakon što je, kako se pretpostavlja, 18 ili 19 godina bilo u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu. 

Tijelo je u zgrčenom položaju fetusa, a u bolnicu je dopremljeno u zamrzivaču u kojem je i pronađeno. Nakon što se obavi obdukcija, osumnjičena Smiljana Srnec, Jasminina sestra, trebala bi biti ispitana na Županijskom državnom odvjetništvu i privedena na Županijski sud u Varaždinu, sucu istrage. 

Podsjetimo, žitelji malog mjesta Palovec u Međimurskoj županiji ostali su zatečeni viješću da je pronađeno tijelo Jasmine Dominić koje je stajalo u zamrzivaču 19 godina. Nestanak je prijavljen 16. kolovoza 2005. godine. Uhićena je 45-godišnjakinja Smiljana Srnec, sestra nestale Jasmine koja s obitelji živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo. Pojavila se informacija da je Smiljana priznala ubojstvo, no suprug i odvjetnik demantirali su takve informacije. 

– Bio sam sad na policiji i Smiljana nije priznala. Takva je sad situacija. Objavljivane su, kao i do sada, lažne informacije. Tako se pisalo da je tijelo pronađeno jer je isključena struja i da je nešto smrdjelo – rekao je za Večernji Ivica Srnec, Smiljanin suprug.

Odvjetnik Smiljane Srnec kazao je da nije priznala ubojstvo tijekom ispitivanja na policiji. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?