HOROR U MEĐIMURJU

Završena obdukcija: Sestra Jasmine Dominić dovedena pred suca, brani se šutnjom

19.02.2019.
u 15:29

Jasminina sestra trebala bi biti ispitana na Županijskom državnom odvjetništvu i privedena na Županijski sud u Varaždinu

Nakon što je oko 12.30 sati završila obdukcija tijela Jasmine Dominić koja je započela u 10 sati, njezina sestra Smiljana Srnec (45) dovedena je u Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu, pred suca istrage Županijskog suda. 

Nakon što je prihvaćen prijedlog o izuzeću odvjetnika Davorina Zlatareka, novi je branitelj Smiljane Srnec odvjetnik Krešimir Golubić. Smiljana Srnec se, prema neslužbenim informacijama, brani šutnjom.

Prethodno se čekalo da se obavi obdukcija koja je kasnila jer se tijelo trebalo otopiti prirodnim putem.

Tijelo je bilo u zgrčenom položaju fetusa, a u bolnicu je dopremljeno u zamrzivaču u kojem je i pronađeno.

Glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić izjavio je kako će Državno odvjetništvo tijekom dana dobiti obdukcijski nalaz.

Podsjetimo, žitelji malog mjesta Palovec u Međimurskoj županiji ostali su zatečeni viješću da je pronađeno tijelo Jasmine Dominić koje je stajalo u zamrzivaču 19 godina. Nestanak je prijavljen 16. kolovoza 2005. godine. Uhićena je 45-godišnjakinja Smiljana Srnec, sestra nestale Jasmine koja s obitelji živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo. Pojavila se informacija da je Smiljana priznala ubojstvo, no suprug i odvjetnik demantirali su takve informacije.

– Bio sam sad na policiji i Smiljana nije priznala. Takva je sad situacija. Objavljivane su, kao i do sada, lažne informacije. Tako se pisalo da je tijelo pronađeno jer je isključena struja i da je nešto smrdjelo – rekao je za Večernji Ivica Srnec, Smiljanin suprug.

Odvjetnik Smiljane Srnec kazao je da nije priznala ubojstvo tijekom ispitivanja na policiji. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?