Parlament FBiH

Zastupnički dom dao suglasnosti na izmjene i dopune financijskog plana Zavoda MIO

Fena
17.12.2019.
u 12:33

Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH okončao je izvanrednu sjednicu davanjem suglasnosti na izmjene i dopune financijskog plana Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje za 2019. godinu, s ciljem njegovog prelaska na trezorski način poslovanja.

O izmjenama i dopunama financijskog plana mora se izjasniti i Dom naroda Parlamenta FBiH.

Također, zastupnici su usvojili dvije odluke - o prihvaćanju zaduženja kod Europske banke za obnovu i razvoj za realizaciju projekata „Živinice regionalna deponija za kruti otpad“ i „Poboljšanje energetske efikasnosti u JU KB Zenica“.

Prihvaćeno je i zaduženje po Sporazumu o zajmu i Projektu između Kreditanstalt fur Wiederaufbau Frankfurt na Majni i Bosne i Hercegovine i Federacije BiH i Javnog poduzeća Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar za realizaciju Projekta rehabilitacije i modernizacije crpno-akumulacijske hidroelektrane Čapljina.

Nakon što je završeno izvanredno zasjedanje, očekuje se početak redovite sjednice na čijem se dnevnom redu, između ostaloga, nalazi Prijedlog proračuna Federacije BiH za narednu godinu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije