ŠTO NAPRAVITI?

'Zaručnica mi se dopisuje s bivšim dečkom, a dogovarali su i seks'

Shutterstock
29.09.2019.
u 20:15

Njegova zaručnica se dopisuje sa svojim bivšom dečkom, a on je vidio poruke na njezinom mobitelu i sada ne zna treba li joj priznati da zna što se događa

On ima 31, a ona 29 godina, a dok je gledao poruke na mobitelu svoje zaručnice otkrio je da se dopisuje sa svojim bivšim koji joj je ponudio da se nađu i vode ljubav. Ne zna što da napravi pa je za savjet pitao terapeutkinju Deidre s portala The Sun.

"Zaručnica se dogovara da će se naći sa svojim bivšim dečkom meni iza leđa, a napisala mu je kako je bolji u krevetu od mene i pričali su o seksu. On joj je napisao da je i dalje voli, a čak ju je i pitao bi li im se i ja pridružio u zabavnoj noći." 

Kaže kako bi joj htio nešto reći, ali se boji da će mu prigovoriti jer joj je čitao poruke na njezinom mobitelu. 

Deidre mu je rekla: "Nešto vas je natjeralo da pogledate na njezin mobitel, a znatiželja nije toliko opasna kao prevara. Recite joj da ste uzrujani i ako vas optuži da ste joj gledali poruke, objasnite joj da je varanje puno gore. Možda je za nju ovo bilo samo dopisivanje, ali nećete znati dok ne razgovarate s njom." 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?