Veliki incident u Bihaću

Zapaljena spomen-soba i uništena spomen- ploča poginulim pripadnicima HVO-a

05.02.2021.
u 12:41

U naselju Baljevac na području Grada Bihaća zapaljena je spomen-soba te razbijena i uništena spomen-ploča poginulim pripadnicima 2. satnije HVO-a iz Vedrog Polja, doznaje vecernji.ba. Kao što se može vidjeti na fotografijama koje nam je poslao čitatelj, zasad nepoznati počinitielji zapalili su spomen-sobu te otrgnuli i razbili spomen-ploču koja se nalazila na lijevoj strani kod ulaznih vrata u ovaj objekt.
 

Komentara 3

PP
ppp
17:51 05.02.2021.

Primitivan narod,ko će s njima išta dogovorit..?

Avatar turskicobane
turskicobane
23:51 05.02.2021.

Oteli i ubili su generala HVO Šantića u Bihacu u toku rata (tijelo mu još nije nađeno),dok im je Hrvatska pomagala. atif dudakovic je odgovoran i za napan na Zadar 91`bio je poderdjeni ratku mladicu tada komadantu jna u Kninu.. Ima vido kad kao kapetan prve klase jan sa Run Ban suncanicama sa tenka M84 jeb.. maj. usta... ! I mi to sve zaboravima.

IJ
I ja tebi
13:32 05.02.2021.

Koji to bolestan um može uraditi i sigurno se osjeća kao heroj što je uspio zapaliti i polupati po noći kad ga nitko ne vidi . Jad i kukavica nemože biti drugo nego to.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?