"PR Media & Sports Days University of Mostar"

Zanimljiva konferencija o umjetnoj inteligenciji na Sveučilištu u Mostaru

20.09.2023.
u 16:35

U organizaciji Studija odnosa s javnošću i Studija novinarstva Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru od 8. do 10. studenog 2023. održat će se 8. Međunarodna znanstveno-stručna konferencija PR, Media & Sports Days University of Mostar iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija. Suorganizatori Konferencije su Fakultet za audiovizualne medije i kreativne tehnologije sa Sveučilišta primijenjenih znanosti Inland iz Norveške i Sveučilište Sjever iz Republike Hrvatske.

Ovogodišnja Konferencija istražit će ključnu temu: Artificial Intelligence in Public Relations, Media, and Sport / Umjetna inteligencija u odnosima s javnošću, medijima i sportu, a radni jezici su hrvatski i engleski. Tijekom tri dana Konferencija će obuhvatiti četiri značajne sekcije: Odnosi s javnošću, Mediji, Sport i Studentska sekcija. Sudionici će imati priliku razmijeniti spoznaje, iskustva i ideje s vodećim stručnjacima iz ovih područja.

Osnovni ciljevi Konferencije PR, Media & Sports Days mnogobrojni su. Prvenstveno, Konferencija ima za cilj prezentirati, promovirati te analizirati i istražiti suvremene trendove u području odnosa s javnošću. Također, njezin je fokus podijeliti stečene spoznaje i iskustva znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije, medija, menadžmenta i komunikacije u sportu. Konferencija također želi potaknuti dijalog i raspravu s naglaskom na istraživanja i buduće trendove u profesiji i srodnim disciplinama.

Za one koji žele sudjelovati slanje sažetaka moguće je do 10. listopada 2023., obavijest o prihvaćanju prijava bit će poslana do 18. listopada 2023., dok je rok za slanje Power Point prezentacija (maksimalno 15 minuta) do 24. listopada 2023.

Osma Međunarodna znanstveno-stručna konferencija PR, Media & Sports Days University of Mostar obećava inspirativno i edukativno iskustvo za sve sudionike te priliku za dublje razumijevanje uloge umjetne inteligencije u području odnosa s javnošću, medija i sporta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?