Bizarna intimna veza:

Zaljubio sam se u plastičnu lutku Saori

lutka
29.06.2016.
u 12:50

Senji Nakajima (61) iz Japana tvrdi da je u savršenoj vezi sa - silikonskom lutkom. Svoju djevojku-lutku Saori često vodi u kupovinu i kupuje joj skupu odjeću, unatoč činjenici da ima i pravu ženu i dvoje djece

Lutku je kupio kako bi mu na poslovnom putu "pravila društvo" jer je često radio daleko od vlastite žene. U početku mu je služila samo za seksualne svrhe.

A onda se zaljubio...

foto: Facebook

Senji živi sa svojom lutkom u apartmanu u Tokyu, a priznaje da ima i intimne odnose s njom. Sretan je, kaže, jer mu djevojka nije sponzoruša. Smatra da su u ozbiljnoj vezi i da je ona puno više od obične plastične lutke.

- Ona nije poput ostalih žena. Nije sa mnom radi mog novca i nikad me neće izdati - kaže Senji.

 

foto: Facebook

Dodaje i kako obožavaju romantične šetnje i večere. O lutki priča kao o živom biću, a inzistira da se tako i ljudi ophode prema njoj. Kada je izvodi van, vozi je u invalidskim kolicima, a svakodnevno je i kupa. Kaže da Saori obožava pjenušave kupke. Senji pazi na njen izgled pa nekoliko sati tjedno provodi i u uljepšavanju svoje lutke. Češlja je, šminka i radi joj frizure...

foto: Facebook

Ovaj bizarni trend kupovanja silikonskih lutki porastao je u Japanu zadnjih nekoliko godina. Jedna ovakva lutka poput Saori košta otprilike 4000 funti. Premda ih prodaju kao "seksualne lutke", na ulicama japanskih gradova sve je češći prizor muškaraca koji vode svoje lutke u kino ili "šetnju" parkom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije