Trgovci upozorili

Zakon će utjecati na smanjenje broja zaposlenih u trgovini, tvrde predstavnici trgovačkih lanaca

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 11:  A model smoke an E cigarette backstage at the Rolando Santana fashion show during Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2014 at Center 548 on September 11, 2013 in New York City.  (Photo by Allison Joyce/Getty Images)
16.03.2017.
u 08:00

Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH na ovotjednom je zasjedanju, uz ostalo, usvojio i nacrt Zakona o kontroli i ograničenoj uporabi duhana te ga uputio u javnu raspravu u trajanju od 30 dana.

Utjecaj na zaposlene

Prema obrazloženju koje je na sjednici Zastupničkog doma ponudila Snježana Bodnaruk iz Federalnog ministarstva zdravstva, predloženi zakon, u cilju zaštite i unapređenja zdravlja stanovništva, regulira odnosno zabranjuje uporabu svih duhanskih proizvoda za pušenje u svim zatvorenim javnim prostorima, na javnim skupovima, radnim mjestima i u javnom prijevozu, čak i u privatnim automobilima ako se u njima voze maloljetne osobe...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?