Dopredsjednik Jerković
Povratak na članak

Zajedništvom smo osigurali izbor legitimnih Hrvata u RS-u

Komentari 5

SC
Schlosser
09:35 08.11.2014.

Ja mu zelim da se bori za interese Hrvata sto mu je i duznost ali sam nesto skeptican.Svasta se pricalo o njemu u Bos.Posavini gdje je do sada bio zaduzen za raspodjelu humanitarne pomoci,tj.gradjevinskog materijala i obnovu kuca.Mnogo covjek voli sebe i svoj dzep a Hrvatski narod mu je na ko zna kojem mjestu.Volio bih da nisam u pravu ali nesto sumnjam u njegov moral i postenje.Zivi bili pa vidjeli.

VL
PB
pero.baruncic.9
04:38 11.11.2014.

Ovaj mi pogledom djeluje: dosta mutan, ali: Nismo neprijatelji jedni drugima, zajednički neprijatelji su nam siromaštvo, nedostatak perspektive za mlade i veliki javni dug, ali i ovi politicari u B H, koji ne znaju - put izlaza iz toga... ista prica zadnjih godina, taj ne zna sataviti dvije hrvatske ovce, bez ujma u vuni. Takvi nikada i nigdje nisu rijesli niti jedno, pa ni nacionalno pitanje i nalaze se u izm....etu povjesti. Jare, Bare i pare - znakovi na njegovom putu.

VL
N4
nedzadjahic.48
13:26 07.11.2014.

Dobro je da je gosp.Jerković(izabran glasovima Hrvata),jer je ponovo pokušano sa gosp.Vlajkija koji je dobio 10 puta više glasova nego njegova stranka(vjerovatno bio i sada prošao da Didiku nije trebao svaki.glas.Kada analizirate glasove za DOMOVINU treba te priznati da jeje jedan broj glasova ljudi koji su glasali za DOMOVINU( 1 poslanica sa ove liste je Hrvatica).Broj glasova koje su dobili HDZ i HDZ1990 je manji od broja glasova gosp.Jerkovića.Puno uspjeha želim gosp.Jerkoviću.

VL
SO
Sos
09:16 08.11.2014.

Jadni su svi koji priznaju RS kao republiku vlast itd u svome okupirano krvi natopito nasis!Fujjjjjjjjjjjj

VL
HR
Hrvat1992
13:12 07.11.2014.

SRETNO dopredsjedniče.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.