RJEĐI SEKS

Zajednički život prije braka mogao bi uništiti vaš seksualni život!

17.01.2020.
u 21:45

Zajednički život prije braka mnogima je normalan i odlična ideja, ali možda si uništite seksualni život.

Istraživanje koje je provelo Journal of Sex Research na 100 parova otkrilo je da parovi koji su živjeli zajedno prije braka, rjeđe se seksaju nego parovi koji nisu živjeli zajedno, piše nypost.com.

Također su otkrili da parovi koji žive zajedno prije braka su manje seksualno zadovoljni, ali i prijašnja istraživanja prikazali su druge mnogobrojne probleme koji su nastali.

Istraživanje koje je provelo Journal of Marriage and Family pokazalo je kako parovi koji su brije braka živjeli zajedno imaju veće šanse za rastavom nakon samo pet godina braka.

Ipak, postoji i dobra strana ovog istraživanja. Nove promjene, kao što je zajednički život, jako su stresne i zato se na početku veze ili braka parovi manje seksaju.

Parovi koji su zajedno živjeli prije braka, imaju nagli porast seksualnog zadovoljstva nakon nekoliko godina.

Kada je seks odjednom dostupan svaki dan, parovima dosadi, ali tijekom godina ponovno se rađa želja za seksom, partneri se bolje poznaju pa je seks bolji i zadovoljavajući.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije