Granična policija BiH

Zabranjen ulazak u BiH šest državljana Kraljevine Saudijske Arabije

15.08.2017.
u 13:21

Službenici Postrojbe granične policije Zračne luke u Sarajevu u ponedjeljak su uhitili A. N. (1979.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuju Općinski sud u Žepču zbog kaznenih djela "krađa" i "nasilničko ponašanje" te Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljenog držanja oružja.

Državljanin Bosne i Hercegovine na zračnu luku u Sarajevu je stigao letom iz Beograda. Predan je službenicima MUP-a ZDŽ, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Istoga dana službenici Postrojbe granične policije Zračne luke u Sarajevu nisu dopustili ulazak šest državljana Kraljevine Saudijske Arabije zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u BiH. Sukladno Zakonu o strancima, uručena su im rješenja o odbijanju ulaska u BiH te su vraćeni u Istanbul.

Službenici Postrojbe granične policije Brod uhitili su S. B. (1986.) jer je utvrđeno da je potražuje Osnovni sud u Doboju zbog kaznenog djela "ugrožavanje javnog prometa". Bh. državljanka je kontrolirana pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i predana je službenicima Sudske policije Doboj, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije