Neobični oglasi na internet portalima

Za život zarađuju čisteći groblje

groblje-txt.jpg
Foto: import
04.02.2014.
u 09:09

Čiste grobove, a poslovanje se dogovara preko interneta

U nedostatku radnih mjesta i životu na rubu egzistencije građani Bosne i Hercegovine sve češće smišljaju raznorazne poslove kako bi zaradili koricu kruha. Najveću lepezu neobičnih usluga koje građani Bosne i Hercegovine pružaju daju raznorazni internetski oglasnici. Jedan od svakako inovativnijih je na internet-oglasniku Pik.ba objavila osoba pod nadimkom “Čišćenje99” iz Tuzle. Naime, osoba ili osobe koje se kriju pod ovim nadimkom nude usluge popravke, održavanje grobnica i spomenika u Bosni i Hercegovini.

“Ako želite da vaši grobovi i spomenici budu uredni, obratite se nama”, naveli su u svom oglasu. Kada je u pitanju cijena, navode kako spomenike i grobnice čiste dva puta mjesečno za 25 konvertibilnih maraka. “Ako su naručitelji ove usluge negdje izvan Bosne i Hercegovine ili izvan ove županije, ili pak nisu u mogućnosti doći provjeriti rad, izvršitelji usluge im po obavljenom poslu fotografiraju grob ili spomenik i pošalju fotografije e-poštom”, stoji u ovom oglasu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?