Održana Izborna skupština

Za predsjednika OO Mladeži HDZ-a BiH Vitez jednoglasno izabran Nikola Šarić

22.03.2021.
u 13:12

U konferencijskoj dvorani Etno sela Čardaci održana je redovita skupština Općinskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Vitez koja je imala izborni karakter. 

Skupštini su u svojstvu gostiju nazočili i dužnosnici HDZ-a BiH i to Marina Pendeš, izaslanica u Domu naroda PS BiH i predsjednica ZŽ HDZ BiH te Boris Marjanović, načelnik općine Vitez i predsjednik OO HDZ BiH Vitez, koji su pozdravili nazočne istaknuvši kako je ponos Viteza odlično organizirana i vođena Mladež koja godinama daje snažan doprinos uspješnom radu cjelokupne Stranke u Vitezu. 

Nazočne je kroz pismo koje je uputio izaslanicima pozdravio i predsjednik Mladeži HDZBiH i zastupnik u Parlamentu FBiH Mario Mikulić. 

Na sjednici je usvojeno i Izvješće o radu tijekom protekle dvije godine, a u njemu su posebno istaknute sve aktivnosti i postignuća Mladeži HDZ-a BiH Vitez koje su, kako je kazao predsjednik Križanović, organizirane i provedene na načelima otvorenosti i uključivosti. 
Nakon izbornog procesa skupštine održana je i konstituirajuća sjednica Općinskog odbora na kojoj za predsjednika jednoglasno izabran Nikola Šarić. 

Šarić, inače jedan od najaktivnijih vijećnika u Općinskom vijeću zahvalio je kolegicama i kolegama na potpori, a posebno dosadašnjem predsjedniku Jakovu Križanoviću, koji je, kako je naveo Šarić, dao osobit i nemjerljiv doprinos u etabliranju organizacije Mladeži ne samo u Vitezu nego i na nacionalnoj i međunarodnoj razini. 

"U vremenu pred nama nastavljamo s našim planiranim aktivnostima znatno ojačani s nekoliko novih kolegica i kolega koje će unijeti novu energiju u naš rad. U središte svoga djelovanja stavljamo interese svoga naroda i mladih ljudi te pozivamo sve da nam se priključe", zaključio je Šarić. 

Inače, današnja skupština održana je poštujući higijensko - epidemiološke mjere nadležnih institucija.

Komentara 1

LO
lokve
13:18 22.03.2021.

zar za ovaj portal ne postoji ni jedna druga Hrvatska stranka osim HDZa, pa stvarno je malo pretjerano.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije