DONATORSKA VEČERA

Za pomoć Dječjem vrtiću u Čapljini prikupljeno 16 000 KM

čapljina
Foto: Frano Matić
1/4
09.12.2013.
u 12:20

Događaj tradicionalno organiziraju OO Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Čapljina, OO Mladeži HDZ BiH Čapljina i OO HDZ BiH Čapljina

U prepunoj dvorani restorana „Astorija“ u Tasovčićima kod Čapljine upriličena je donatorska večer aukcijskog karaktera „Božić u srcu“ koju već tradicionalno organiziraju OO Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Čapljina, OO Mladeži HDZ BiH Čapljina i OO HDZ BiH Čapljina.

Gotovinin portret

Glavni cilj ove pete po redu donatorske večere bio je prikupljanje novčanih sredstava za pomoć u realizaciji poboljšanja uvjeta u Dječjem vrtiću Čapljina. I ova je večer bila aukcijskog karaktera pa su svoj doprinos dali i čapljinski umjetnici koji su darovali svoja vrijedna umjetnička djela. Tako je i provedena aukcija darovanih umjetničkih djela među kojima je bio i portret generala Ante Gotovine, ali i niz drugih zanimljiv slika urađenih u raznim tehnikama. Uz sve to u ovoj vrijednoj humanitarnoj akciji gosti i uzvanici su darivali i svoje novčane priloge izravno na donatorskoj večeri ili preko uplatnica na žiro-račun.

Plemenita misao

„Sve nas je okupila plemenita misao pomoći našim najmlađim sugrađanima u Dječjem vrtiću Čapljina. Stoga veliko hvala svima koji su na bilo koji način podržali ovaj naš humanitarni projekt, a naravno posebno hvala našim umjetnicima bez kojih ova večer i ne bi izgledala ovako uspješno”, istaknuo je u ime organizatora Mate Nikše, predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Čapljina i pozvao na još jedno okupljanje na Badnji dan kada se na Trgu kralja Tomislava peče i dijeli riba i kuhano vino. “Na samoj donatorskoj večeri, a i s novčanim prilozima preko uplatnica skupljeno je više od 16 tisuća KM, a što je hvale vrijedan iznos koji će dosta pomoći u radu našeg Dječjeg vrtića”, potvrdila je za Večernjak Nives Rotim, predsjednica OO Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Čapljina. Na kraju donatorske večeri svima koji su sudjelovali u akciji osobno je zahvalio Ivica Matić, ravnatelj Dječjeg vrtića Čapljina. U glazbenom dijelu programa nastupili su čapljinski glazbenici Gorana Nikolić i Boris Čolić, te muška klapa “Trebižat”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije