U utorak potpisivanje ugovor

Za novu Kliniku za dječje bolesti SKB-u Mostar 22 milijuna maraka

05.10.2017.
u 14:45

Predstavnici državnog i federalnog, zatim Ministarstva financija Hercegovačko-neretvanske županije te menadžmenti triju bolnica u spomenutoj županiji u utorak će u Rijadu potpisati ugovor o kreditnom zaduženju za projekte iz zdravstvenog sektora. Tzv. saudijski kredit iznosi 33 milijuna KM i bit će iskorišten za izgradnju nove Klinike za dječje bolesti SKB-a Mostar, pedijatrije i ginekološkog odjela RMC “Dr. Safet Mujić” Mostar, a dio sredstava bit će utrošen i u projekte Opće bolnice u Konjicu.

Konačno realizacija

- Konačno smo dočekali da idemo na potpisivanje ovoga ugovora. Projekt je već nekoliko godina na čekanju zbog sporosti birokracije. I to ne naše, nego one u Saudijskoj Arabiji. Nakon što potpišemo ovaj ugovor, ostat će samo tehnička pitanja za riješiti, odnosno, očekujemo kako će sredstva biti operativna u jako kratkom roku - rekao je za Večernji list ravnatelj SKB-a Mostar prof. dr. sc. Ante Kvesić. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije