Ljetovanje u Neumu

Za hranu i piće četveročlanoj obitelji dnevno treba 120 KM

06.08.2017.
u 10:00

Domaći gosti najviše traže piletinu i ćevape, a stranci ribu i sve vrste školjki

- Iako je Neum morska destinacija i za očekivati je veću potražnju za morskim specijalitetima, to ipak nije neko pravilo pa se svake godine moramo prilagođavati novim zahtjevima gostiju koji dolaze na odmor. Iz dosadašnjeg iskustva možemo izvući neke zaključke o tome kako, primjerice, stranci većinom traže ribu i školjke, a domaći su gosti nekako najvjerniji piletini, pa i ćevapima. Stoga uvijek moramo biti na usluzi našim gostima pa tako i jelovnik obogatiti svim jelima koja traže - govori za Večernji list Vinko Kuzman, vlasnik splavi u Neumu, dok sa svojim osobljem prima poveću skupinu domaćih i stranih gostiju.

Vožnja brodicom, a onda i ručak ili večera na toj splavi samo su dio onoga što očekuje sve one koji odmor i rekreaciju ovoga ljeta potraže u tom jedinom bosanskohercegovačkom gradiću na moru. U Neumu je i ovih dana kao u košnici, a tijekom jutra posve se izjednače temperature zraka i mora.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?