HOĆE LI SE TO DOGODITI I VAMA?

WhatsApp prestaje raditi na nekim uređajima i sustavima

WhatsApp
01.03.2016.
u 14:42

Pet milijuna korisnika neće više moći koristiti usluge WhatsAppa nakon što aplikacija prestane podržavati neke od starijih modela telefona

Aplikacija za slanje poruka priprema brutalno smanjivanje broja lojalnih korisnika, iako priznaje kako su bili “važan dio naše priče”, piše Mirror.

Pet milijuna višegodišnjih korisnika neće više moći koristiti usluge WhatsAppa nakon što aplikacija prestane podržavati neke od starijih modela telefona, kao i operativnih sustava.

Tek koji tjedan odkako je proslavila sedmi rođendan, aplikacija traži od ljudi da si kupe novije uređaje ako žele i dalje biti uz WhatsApp na njenom “nevjerojatnom putovanju”.

“Ovo je za nas bila teška odluka, ali istovremeno i ona prava kako bi ljudima dali bolje mogućnosti da budu u kontaktu s prijateljima, obitelji i voljenima tako što će koristiti WhatsApp”, najavila je tvrtka, prenosi net.hr. 

Sljedeći uređaji i operativni sustavi više neće moći koristiti WhatsApp po isteku 2016.:

1. Blackberry, uključujući BlackBerry 10
2. Nokia S40
3. Nokia Symbian S60
4. Android 2.1 i Android 2.2
5. Windows Phone 7.1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?