Osuda napada
Povratak na članak

Vukadin: Zgroženi smo i iznenađeni huliganskim napadima pijanaca

Komentari 2

BA
bagaricbagaric
15:32 16.08.2015.

Poštovani gospodine Vukadin, Vi i Općinsko vijeće Tomislavgrad ste omogućili ovo što se dogodilo u našoj Općini iz razloga što ste donijeli Odluku o radnom vremenu samo reda radi, koju niste ni namjeravali provoditi. Svi smo svjedoci da kafići, odnosnono vlasnici istih, u Tomislavgradu mogu radi što žele, bez straha od sankcija. Kad se desi ono što se desilo, kada rulja nakon devastiranja grada, krene prema svojim domovima, u ranim jutarnjim satima, nakon što pola grada nije moglo spavati zbog buke, škripe, glazbe, truba, galame i dr. mogući su ovakvi ispadi, slučajevi. Ovo su uradili dečki iz Posušja, zašto, zato što je u Posušju sve zatvoreno u 23.00. Ovo su mogli uraditi i dečki iz Livna, zašto, zato što je i u Livnu sve zatvoreno u 23.00 itd. Sva kasnija osuđivanja ovih pojava su deplasirana, jer treba spriječiti ovo što se događa a ne liječiti i žaliti zbog istih. Sutra nam se moge desiti i mnogo gori slučajevi, ubojstva, eksplozije.... a Vi ćete opet izaći sa priopčenjem: Žao nam je itd. Uvedite napokon red u Tomislavgradu i na kraju krajeva za to ste i plaćeni. Bog, svoje volim a tuđe poštujem- Vinja

VL
CO
cope
20:44 16.08.2015.

Nacelnice pijanstvo nije izgovor za sirenje nacionalne I vjerske mrznje a niti je olaksavajuca okolnost,jer pored jednog krivicnog djela koje su napravili voznja u pripitom stanjuje jos je jedno krivicno djelo osim ako vozaci nisu pili pa su znali dobro sto rade.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.