Ne želi svađe

Vučić: Treći put slušam napade iz Sarajeva i treći put ću prešutjeti

aleksandar vucic
27.12.2015.
u 12:30

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne želi regirati na izjave političara iz BiH i poručio da, ukoliko netko želi sukobe i svađe, u Srbiji ih neće naći.

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara kako komentira kritike bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da njegova podrška Banjoj Luci znači vraćanje jednostranoj politici inata i sukoba, rekao da treći put sluša napade iz Sarajeva i da će treći put prešutjeti. 

"Prećutjet ću, ne zato što nemam što odgovoriti ili što smo slabiji, nego zato što želim najbolje odnose s BiH", kaže Vučić, prenosi Srna. 

Vučić je poručio da Srbija poštuje teritorijalni integritet BiH, ali da istovremeno voli Republiku Srpsku i ima obveze prema njoj koje proizlaze iz Daytonskog mirovnog sporazuma.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
cope
06:48 30.12.2015.

Jeli moj komentar vrijedja vaseg urednika pa necete da ga objavite,posto u njemu nema psovki I vrjedjanja samo ima drugacije misljenje.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije