18. Simpozij iz dječje kirurgije i urologije s međunarodnim sudjelovanjem bit će otvoren 1. lipnja

Vrhunski svjetski stručnjaci operirat će 15 djece

skb mostar
30.05.2023.
u 17:04

Tradicionalni 18. Simpozij iz dječje kirurgije i urologije bit će svečano otvoren u četvrtak, 1. lipnja u 13 sati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Kako navode iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, posebnost ovoga simpozija ogleda se u činjenici da, osim aktualnih tema na predavanjima, eminentni stručnjaci izvode i zahtjevne operativne zahvate.

- Planirano je izvođenje 15 operativnih zahvata koji će se prenositi uživo videolinkom u amfiteatar Medicinskog fakulteta. Tako mali pacijenti dobivaju vrhunsku uslugu, a naš liječnički tim iz SKB-a Mostar, kao i ostali sudionici, imaju prigodu učiti od najboljih - navode iz SKB-a Mostar.

Organizator simpozija je Sveučilišna klinička bolnica Mostar u suradnji s Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, a bodovat će ga Liječnička komora HNŽ-a. Osim velikog broja domaćih i stranih stručnjaka iz područja dječje kirurgije i urologije koji dolaze iz Njemačke, Engleske, Italije, Turske, Hrvatske, Srbije, s Kosova te, naravno, iz svih kliničkih centara u Bosni i Hercegovini, svečanosti otvorenja nazočit će i mnogi uglednici iz javnog, društvenog i političkog života Bosne i Hercegovine.

Ovaj tradicionalni simpozij, kao i svih dosadašnjih godina, i ovog će puta ponuditi iznimno kvalitetan znanstveni, stručni, ali i društveni program.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?