ogorčena

'Volim svog supruga, ali ne uživam u seksu s njim'

09.11.2018.
u 19:45

Ako je jedna strana nezadovoljna, onda je razgovor nužan kako bi se riješili problemi u vezi. Svaki odnos trebao bi se temeljiti na povjerenju i komunikaciji, a ako imate problem najlakše ćete ga riješiti razgovorom.

"U sretnom sam braku dvije godine s muškarcem kojeg volim, no on me ne uspijeva seksualno zadovoljiti zbog čega sam jako frustrirana. Ne želim mu to priznati kako mu ne bi povrijedila ego, no ovako više ne mogu".  

Nezadovoljna supruga, anonimno je zatražila pomoć na portalu TOI, a psihologinja i savjetnica za veze Rachana Awatramani odgovorila je kako je komunikacija i otvoren pristup najvažniji segment svake veze.  

"Ako je jedna strana nezadovoljna, onda je razgovor nužan kako bi se riješili problemi u vezi. Svaki odnos trebao bi se temeljiti na povjerenju i komunikaciji, a ako imate problem najlakše ćete ga riješiti razgovorom. Možda druga strana i nije svjesna da postoji neki problem kada je o seksu riječ, a ako o tome ne razgovarate otvoreno, problem će se nastaviti što može dovesti i do drugih problema u vezi i u konačnici do raspada veze. Isprobajte neke nove stvari u spavaćoj sobi i nađite što vam oboje odgovara", savjetuje Awatramani.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?