Snimit ćemo pjesmu zajedno, stižem u Zagreb

Vojislav Šešelj pristao na ponudu hrvatskog pjevača

dsa
19.12.2016.
u 17:31

U novom izdanju emisije 'U zdrav mozak' voditelj Davor Jurkotić pozvao je u goste Dražena Turinu Šajetu koji se dulje vrijeme nije pojavljivao u javnosti. S obzirom na to da pjevač neko vrijeme nije imao nekakav hit, Jurkotić je zaključio da bi za njegov povratak na scenu bio idealan duet s Vojislavom Šešeljem koji mora izgovoriti 'meko ć s primorja'.

Okrenuli su Šešeljev broj, a predsjednik Srpske radikalne stranke rekao im je da je čuo za Šajetu koji je pak komentirao:

- Devedesetih sam bio popularan, kad ste i vi bili popularni - rekao je Šajeta, a potom ga pitao hoće li dolaziti u Hrvatsku.

- Dolazim za koji dan u Zagreb - odgovorio je Šešelj, a Šajeta ga je pozvao na kavu kako bi snimili pjesmu, a Šešelj je pristao i prije nego što je Šajeta dovršio rečenicu.

Na to se u razgovor uključio Jurkotić, pa su ga pokušali nagovoriti da izgovori 'ć' no nije išlo.

Na ponudu da ga Šajeta ugosti u Opatiji, Šešelj je rekao da će ovaj put samo do Zagreba gdje će u hotelu Dubrovnik uzeti apartman.

No onda je hrvatski dvojac počeo o Tuđmanu, a Šešelj je prekinuo vezu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije