POTPISALI KOALICIJSKI SPORAZUM

Vladajuće stranke u RS-u zajednički na izborima u 57 općina

Dodik
23.06.2016.
u 17:52

Lideri stranaka vladajuće većine u RS-u, SNSD-a, DNS-a i SP-a, Milorad Dodik, Marko Pavić i Petar Đokić potpisali su danas sporazum o podršci zajedničkim kandidatima u 57 općina na predstojećim lokalnim izborima.

– Ovo je sporazum pobjede – rekao je Dodik navodeći da je to za spomenute stranke „trijumf njihove dugogodišnje suradnje“.

U općinama, u kojima nisu dogovorili zajedničkog kandidata za načelnika/gradonačelnika, očekuju da će to uraditi općinski odbori, a kandidatske liste za odbornike stranke će samostalno predlagati.

Pavić je pojasnio da je dogovoren zajednički nastup na izborima u 57 lokalnih zajednica u RS-u, među kojima je i Srebrenica, a zajedno će i na izbore u četiri općine u FBiH.

U dobar rezultat zajedničkih kandidata SNSD-a, DNS-a i SP-a uvjeren je i predsjednik socijalista Petar Đokić uz tvrdnju da iza ovih stranaka stoje rezultati dosadašnjeg rada

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?