sjednica

Vlada ZHŽ-a utvrdila tekst Prijedloga Odluke o usvajanju Strategije ruralnog razvitka

Ljubuski.info
17.10.2019.
u 08:49

Prijedloga Odluke o usvajanju Strategije ruralnog razvitka Zapadnohercegovačke

Vlada Zapadnohercegovačke županije pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića na posljednjoj sjednici je utvrdila tekst Prijedloga Odluke o usvajanju Strategije ruralnog razvitka Zapadnohercegovačke županije za razdoblje 2020. do 2030. godine i uputila ga u daljnju skupštinsku proceduru, piše ljubuski.net.

Vlada je donijela i Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog natječaja za izbor i imenovanje članova Upravnog vijeća Javne ustanove Ceste Zapadnohercegovačke županije te Odluku o izdvajanju šumskog zemljišta iz šumsko-gospodarskog područja Posuško na području općine Posušje, k. č. broj: 2380/2, 2380/4 i 2380/15 k. o. Bešlići.

Također, Vlada je donijela i Rješenje o razrješenju Stegovnog vijeća za provedbu postupka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Zapadnohercegovačkoj županiji zbog isteka mandata u sastavu: Damir Kozina, Mirela Perić, Marica Miletić, Zdenka Jažo, Božo Nakić i Franjo Barić. 

Doneseno je Rješenje o imenovanje Stegovnog vijeća za provedbu postupka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Zapadnohercegovačkoj županiji u sastavu: Irena Šarac, Mirela Perić, Zdenka Jažo, Mirjana Primorac, Sandra Kozina i Ljubo Tomić. 

Ljiljana Mikulić razrješena je dužnosti obavljanja administrativno-tehničkih poslova za potrebe Stegovnog vijeća, a za obavljanje istih poslova imenuje se Dražana Zelenika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?