Stigli nalazi inspekcije

Vlada RH smijenila Upravno vijeće KB-a Dubrava. Beroš: Utvrđeno je dualno vođenje bolnice

29.10.2020.
u 13:56

Utvrđeno je primjerice dualno vođenje bolnice. Nije bilo većih nepravilnosti osim primjerice kašnjenja hrane, kazao je Beroš

Nakon što je liječnica iz KB-a Dubrava poslala pismo u kojem je navela niz navodnih propusta, Ministarstvo zdravstva poslalo je tamo zdravstvenu inspekciju.

"Došao je izvještaj zdravstvene inspekcije u KB-u Dubrava, ima manjih propusta, ali isto tako je nađena neadekvatna razina komunikacije između Upravnog vijeća ikoodrinatora za bolničko liječenje Covid pozitivnih. Očekujemo daljnje postupanje. Došlo je do promjene članova Upravnog vijeća, kazao je ministar zdravstva Vili Beroš nakon sjednice Vlade.

"Zdravstvena inspekcija sve provjerava. Kao ministar mogu jedno razriješiti ravnatelja u roku 30 dana, ako to ne učini Upravno vijeće. Oni će se sastati i donijet će svoj pravorijek", kazao je Beroš.
"Utvrđeno je primjerice dualno vođenje bolnice što je moglo dovesti do disfunkcionalnosti. Nije bilo većih nepravilnosti osim primjerice kašnjenja hrane", kazao je Beroš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?