Herceg ugostio Primorca

Vlada HNŽ-a će i ove godine podržati Turistički klaster Hercegovina

08.02.2023.
u 08:58

Herceg je obećao, u skladu s mogućnostima, da će i u tekućoj godini podržati uspješan rad Turističkoga klastera Hercegovina.

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg ugostio je u svojemu uredu Stjepana Primorca, člana Upravnoga odbora Turističkoga klastera Hercegovina.

Temom razgovora bile su sajamske aktivnosti Klastera, s naglaskom na dva velika skorašnja međunarodna događaja na kojima će svjetskoj javnosti biti predstavljeni i hercegovački turistički kapaciteti, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Zahvalivši Hercegu na potpori koju je Vlada HNŽ-a pružila nastupu članica Turističkoga klastera Hercegovina na prošlogodišnjim iznimno uspješnim međunarodnim turističkim sajmovima održanim u Izraelu i u Londonu, Primorac je istaknuo i osobnu zaslugu prvoga čovjeka izvršne vlasti u HNŽ-u koji je na oba događaja predvodio hercegovačko izaslanstvo.

U priopćenju se navodi kako će u predstojećem razdoblju uslijediti dva velika europska sajma s međunarodnim sudjelovanjem, u Berlinu (Njemačka) i u Zabrzu (Poljska).

Klaster, u suradnji sa svojim brojnim članicama, općinskim, gradskim i županijskim vlastima s prostora Hercegovine, kao i projektom USAID Turizam, planira nastup na oba događaja, s ciljem promoviranja hercegovačkih prirodnih, baštinskih, gastroloških i svih drugih posebnosti i boljega pozicioniranja BiH na turističkom zemljovidu svijeta.

Podsjetivši na benefite nastupa na izraelskomu i na londonskomu sajmu, nagrade i priznanja koje su tamo primili hercegovački turistički subjekti, premijer Herceg je obećao, u skladu s mogućnostima, da će i u tekućoj godini podržati uspješan rad Turističkoga klastera Hercegovina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije