Magija kroz objektiv Seada Okića iz Bihaća

Vizionar iza kamere scene s vjenčanja pretvara u bajku koju želite iznova doživjeti

08.01.2022.
u 15:38

Kada razmišljate o vjenčanju, o tom jednom iznimnom danu koji ćete pamtiti cijeli život, vjerojatno razmišljate o fotografu, videografu, koji će zabilježiti tu magiju. I vjerujte, nije lako. Jer to se bira samo jedanput, piše Večernji list BiH. Kada dobijete fotografije, videouratke i vašu priču, ako nije onakva kakvu ste željeli, nema ponavljanja! Osim ako se budete još koji put udavali ili ženili?!

Osjetit ćete razliku

Sead Okić, poznatiji kao Logic Lookman, vizionar je iza kamere, svjetski priznat videograf koji tako standardne scene s vjenčanja pretvara u magične priče, bajke, koje želite iznova doživjeti. Živi u Bihaću u kojem i stvara, a svoju je priču počeo sasvim slučajno, kroz ples. I nastavio je plesati tako, kroz tuđe svadbe i neke druge prve plesove, bilježeći emociju, ljubav i zajedništvo. Tragajući za savršenim trenutkom, dajući posebnu scenografiju svakoj priči ponaosob. S konstatacijama "Ma, svatko može uzeti fotoaparat i fotkati", "Svatko danas može i snimati", nećemo se složiti. Kada pogledate fotografije i videouratke ovoga umjetnika, osjetit ćete razliku. Golim okom prepoznat ćete emociju, a kvalitetu je gotovo moguće i osjetiti. I nije Lookman samo videograf kojeg ćete vidjeti na vjenčanjima. On je sudionik i priznati videograf i fotograf svjetski poznatih natjecanja, nositelj nekoliko nagrada, a kao kvalitetan videograf, odnedavno i član ocjenjivačkog suda poznatog WEVA CEE nagrade, poznatog svjetskog natjecanja videografa za vjenčanja. U Rimu, kao član žirija, predstavljao je i Bosnu i Hercegovinu, kao jedini videograf iz naše zemlje, koji sudjeluje na ovom međunarodnom natjecanju.

Utkan u brojne sudbine tuđe sreće i najljepših trenutaka, bilježi i dijeli emocije, snimajući vaše najljepše trenutke.

Na ovom međunarodnom natjecanju "WEVA CEE Award", osvojio je nagradu "Best Pilot" za područje Balkana, kategoriju u kojoj se ocjenjuje vještina pilotiranja svim električnim napravama koje se koriste za snimanje ukomponirano u jedan video kojim se videografi predstavljaju. Da sve ima smisla i da je vrijednost njegove umjetnosti na vrhuncu kada osvaja prvu nagradu u kategoriji "Best Pilot", ali za CEE-25 zemalja središnje i istočne Europe. Sead Okić, aka Logic Lookman, kao najbolji otisak vremena i kreativnosti, u Bosni i Hercegovini, u Bihaću, utkan u brojne sudbine tuđe sreće i najljepših trenutaka, bilježi i dijeli emocije, snimajući vaše najljepše trenutke.

Prepoznali i nagradili

"Videography by Lookman" na Instagramu okuplja ljubitelje fotografije, ljepote, izvrsnosti i emocija, a Lookman dijeli sa svojim pratiteljima sve one divne trenutke, u magiji fotografije i videa, neke divne ljubavi, koja živi kroz sliku.

To su prepoznali i nagradili u tvrtki "Wedisson", na čijoj se stranici, osim vrhunskih svjetskih fotografa, nalazi i ime Seada Okića, jedinog fotografa koji parira svijetu iz Bosne i Hercegovine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?