DANAS SJEDNICA

Vijeće ministara o pojavi vršnjačkog nasilja i nasilja među djecom

Vijece ministara BiH
03.06.2016.
u 08:16

Vijeće ministara BiH danas bi trebalo da razmatra Nacrt sporazuma između Vijeća ministara BiH i vlade Kraljevine Tajland o ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica s Izvješćem o pregovorima za zaključivanje navedenog sporazuma.

Na predloženom dnevnom redu sjednice je i Prijedlog odluke o provedbi Rezolucije 2231 (2015.) Vijeća sigurnosti UN-a, Informacija o stanju i pojavama vršnjačkog nasilja i nasilja među djecom u Bosni i Hercegovini, s prijedlogom mjera, te Informacija o dosadašnjim aktivnostima Regionalne škole za javnu upravu.

Vijeće ministara BiH bi trebalo razmatrati i Informaciju o posjetu ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igora Crnatka institucijama EU od 15. do 17. veljače 2016., Informacija o primjeni Odluke o instrumentima za usklađivanje zakonodavstva Bosne i Hercegovine s pravnom stečevinom Europske unije u razdoblju od 6. travnja 2015. do 6. travnja ove godine, kao i Informacija o TAIEX instrumentu pomoći Europske unije u institucijama Bosne i Hercegovine u 2015. godini, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?