Danas sjednica

Vijeće ministara o izvšenju proračuna i stanju javne zaduženosti

vijece ministara
18.05.2016.
u 07:15

Vijeće ministara će razmatrati i Izvješće o izvršenju proračuna institucija BiH i međunarodnih obveza BiH za 2015., kao i Informaciju o stanju javne zaduženosti BiH na dan 31. prosinca 2015.

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine danas će razmatrati Nacrt zakona o pružanju besplatne pravne pomoći, čiji je predlagač Ministarstvo pravde.

Kako navode iz tog ministarstva, novi tekst zakona je u odnosu na ranije verzije nešto drugačiji i njime se uređuje pružanje besplatne pravne pomoći samo pred institucijama na državnom nivou. Predviđeno je da besplatnu pravnu pomoć pruža ured koji bi bio formiran pri Ministarstvu pravde BiH, prenosi Fena. 

Vijeće ministara BiH će razmatrati i Izvješće o izvršenju proračuna institucija BiH i međunarodnih obveza BiH za 2015. godinu, kao i Informaciju o stanju javne zaduženosti BiH na dan 31. prosinca 2015. godine. 

Na dnevnom redu današnje sjednice VMBiH je, između ostalog, i Informacija o pripremnim aktivnostima za osiguravanje kvaliteta prijevoda odgovora na upitnik Europske komisije i pravnih propisa koji će se dostaviti u prilogu odgovora na upitnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?