Danas sjednica

Vijeće ministara danas o smještaju državnih institucija

vijece ministara
13.01.2016.
u 08:56

Na dnevnom redu naći će se i Prijedlog odluke o uspostavljanju organa Bosne i Hercegovine koji ulaze u sastav zajedničkih organa između BiH i Europske unije

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine danas će na prijedlog Službe za zajedničke poslove institucija BiH raspravljati o smještaju institucija Bosne i Hercegovine.

Na dnevnom redu naći će se i Prijedlog odluke o uspostavljanju organa Bosne i Hercegovine koji ulaze u sastav zajedničkih organa između BiH i Europske unije u skladu sa Sporazumom o stabilizaciji i pridruživanju između BiH i EU, čiji je predlagač Direkcija za europske integracije BiH. 

Vijeće ministara izjasnit će se i o Informacija o provedbi Аneksa C Sporazuma o pitanjima sukcesije, Informaciji o postupku zaključivanja Protokola o osnivanju i radu nacionalnog ureda Stalne radne grupe za regionalni ruralni razvoj zemalja jugoistočne Europe (SWG RR) u Bosni i Hercegovini, kao i Informaciji o stanju upravljanja radioaktivnim otpadom u Bosni i Hercegovini, prenosi Klix. 

Dnevnim redom predviđen je i Nacrt osnova za vođenje pregovora o Dodatnom protokolu 5 Sporazuma o izmjeni i pristupanju Srednjoeuropskom sporazumu o slobodnoj trgovini i Nacrt srednjoročnog programa rada Vijeća ministara BiH 2016.-2018. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije