najava

Vijeće ministara BiH sutra o privremenom financiranju institucija BiH

Vijeće ministara BiH
27.12.2017.
u 17:07

Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za sutra trebalo razmatrati Prijedlog odluke o privremenom financiranju institucija BiH za razdoblje siječanj - ožujak 2018. godine, čiji je predlagač Ministarstvo financija i trezora.

Ministar financija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda je jučer kazao novinarima da su pripremili ovu odluku, kao odgovorni ljudi, „kako ne bismo došli u situaciju da nemamo usvojen proračun, ali ni odluku o privremenom financiranju“.

Vijeće ministara BiH bi trebalo razmatrati i Informaciju o ukupnim aktivnostima Direkcije za europske integracije u vezi s upravljanjem procesom euopskih integracija kao i Informaciju o održanom drugom sastanku Pododbora za poljoprivredu i ribarstvo između Europske unije i BiH.

Na dnevnom redu bi se trebalo naći i imenovanje vršitelja dužnosti generalnog tajnika Vijeća ministara BiH, zamjenika direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH i zamjenika direktora Granične policije BiH. 

Za sutra je najavljeno održavanje dvije sjednice Vijeća ministara BiH, a na predloženom dnevnom redu druge sjednice je, između ostalog, Informacija o provedbi Okvirnog zakona o srednjem stručnom obrazovanju i obuci u BiH; Informacija o aktivnostima Ministarstva sigurnosti BiH u prihvatu državljana BiH koji se vraćaju iz Savezne Republike Njemačke u BiH na osnovu Evropskog hitnog putnog lista za povratak (EU - Laissez Passer).

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog mišljenja o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti osoba koja prijavljuju korupciju u institucijama BiH te Prijedlog mišljenja o Prijedlogu zakona o dopunama Okvirnog zakona o visokom obrazovanju u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?