najava

Vijeće ministara BiH sutra o europskim integracijama

Vijeće ministara BiH
25.09.2017.
u 16:24

Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za sutra trebalo razmatrati Informaciju o ukupnim aktivnostima Direkcije za europske integracije u vezi s upravljanjem procesom europskih integracija.

Predviđeno je i razmatranje Informacije o pripremi sektorskih planskih dokumenata za IPA II za razdoblje 2018.– 2020. kao i Informacije o programu integriranja BiH u Europsku uniju, urađenim pripremama i preduvjetima za početak njihove izrade.

Trebala bi biti razmatrana i Informacija o konačnoj odluci Stalnog arbitražnog suda u Hagu, po tužbi tužitelja Strabag AG Austrija protiv tuženog Ministarstva prometa i veza BiH donesenoj 24. srpnja 2017. 

Vijeće ministara BiH će razmatrati i Informaciju o provedbi Akcijskog plana FATF-a.

Prijedlog mišljenja na Prijedlog zakona o Javnom radiotelevizijskom sustavu u BiH, jedna je od predviđenih točki dnevnog reda.

Također, bit će razmatrano i Specijalno izvješće o položaju i slučajevima prijetnji novinarima u BiH, čiji je predlagač Institucija ombudsmena za ljudska prava BiH.

Predviđeno je i razmatranje Deklaracije koja je usvojena na jednoj od ranijih sjednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, a u vezi s gradnjom Pelješkog mosta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?