najava

Vijeće ministara BiH raspravlja o cyber sigurnosti

vijece ministara
14.07.2016.
u 08:16

Vijeće ministara BiH danas bi trebalo razmatrati Informaciju o procjenama i mogućnostima Bosne i Hercegovine u vezi s izbjegličkom krizom u regiji i Europskoj uniji - izvorima i načinima financiranja zdravstvene zaštite izbjeglica.

Trebala bi biti razmatrana i Informacija u vezi s realizacijom obveza Bosne i Hercegovine sa Summita u Parizu u oblasti prijevoza, kao i Informacija o aktivnostima Ministarstva sigurnosti BiH u vezi sa cyber sigurnošću. 

Predviđeno je razmatranje Prijedloga odluke o određivanju međunarodnih graničnih prijelaza u BiH na kojima se mogu izdavati vize. 

Na dnevnom redu bi, između ostalog, trebalo da se nađu i zaključci sjednice Predsjedništva BiH: u vezi s Informacijom Ministarstva obrane BiH o tezama za nastup izaslanstva BiH na Summitu NATO-a u formatu misije „Odlučna podrška“; te u vezi s Informacijom Ministarstva obrane BiH o mogućem angažiranju Vojne policije Oružanih snaga BiH u misiji „Odlučna podrška“ u Islamskoj Republici Afganistan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije