Sarajevo

Vijeće ministara BiH danas o privremenom financiranju institucija BiH

17.03.2021.
u 08:23

Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za danas trebalo razmatrati Prijedlog odluke o privremenom financiranju institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obveza BiH za razdoblje travanj - lipanj 2021. godine.

Predviđeno je i razmatranje Prijedloga odluke o formiranju Nadzornog tijela za praćenje provedbe Revidirane državne strategije za rad na predmetima ratnih zločina.

Trebala bi biti razmatrana i lista 14 najuspješnijih kandidata za članove Vijeća Regulatorne agencije za komunikacije BiH, čiji je predlagač Ad hoc povjerenstvo Parlamentarne skupštine BiH za provođenje postupka imenovanja članova Vijeća Regulatorne agencije za komunikacije BiH.

Na dnevnom redu bi se, između ostalog, trebalo naći i Izvješće o sudjelovanju pripradnika Oružanih snaga BiH i policijskih službenika u operacijama podrške miru za razdoblje 1. 7. - 31. 12. 2020. godine, kao i prijedlozi odgovora na više poslaničkih pitanja i inicijativa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije