snimka iz zraka

VIDEO Pogledajte ovaj dio BiH koji je krasi ljepotom i raznolikošću

08.08.2022.
u 07:36

Grad živi i oslikava multinacionalni život, u njemu se nalaze razni nacionalni i vjerski objekti koji govore o prošlosti koja je prohujala ovim tlom

Pri samom jugozapadu Semberije gdje ravnice prelaze u blage brežuljkaste predjele zahvaljujući brdu Obrijež, nalazi se prostor općine Bijeljina koji zahvata 734,08 km2. Njezini prizori sada su zabilježeni iz zraka.

Općina Bijeljina graniči s općinama Brčko, Lopare, Ugljevik, Zvornik, na sjeveru s rijekom Savom, a Drinom na istoku, zauzimajući tako krajnji sjeveroistok Bosne i Hercegovine.

Ovaj prostor poznat je po poljoprivredi koja je značila veliki potencijal za ovu regiju, tu su bile velike kompanije kao Sava, PD Semberija, Panaflex, Kurjak, Zenit. No, sve je znatno zamrlo nakon rata 1991. do danas.

Grad živi i oslikava multinacionalni život, u njemu se nalaze razni nacionalni i vjerski objekti koji govore o prošlosti koja je prohujala ovim tlom, prenosi Klix.

HELIFILM produkcija donosi snimku iz zraka koja će vam približit i ovaj dio BiH koji je poput krasi ljepotom i raznolikošću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije