RAZVESELIO ŽUPLJANE

VIDEO Britanski vikar slučajno se zapalio tijekom internetske propovijedi

25.03.2020.
u 17:45

Zbog pandemije koronavirusa u svijetu i u župi u Plymouthu uveli su video propovijedi, nastojeći potaknuti župljane da se ne udalje od vjere i od crkve, kazao je vikar Reutersu.

Britanski vikar je tijekom prve propovijedi održane putem interneta od svojih župljana dobio i više pozornosti nego što je očekivao nakon što se slučajno približio gorućoj svijeći pri čemu mu se zapalio džemper.

Vikar župne crkve u Plymouthu, Stephen Beach, na kraju internetske propovijedi iz svojega je stana u nedjelju pozvao župljane da razmisle o iskustvu iščekivanja u doba koronavirusa.

"Divno je na trenutak zastati u nazočnosti Božjoj i postaviti sebi pitanje: Gospode Bože, što nam poručuješ? I nakon toga, naravno, čekati Njegov odgovor. Upravo....", nastavio je vikar, iznenada shvativši da se lijevim ramenom previše približio plamenu upaljene svijeće koji je zahvatio dio njegova džempera.

 

 

"Ajme, ajme, upravo sam se zapalio", uzviknuo je, gaseći plamen puhanjem i udaranjem rukom po džemperu.

Zbog pandemije koronavirusa u svijetu i u župi u Plymouthu uveli su video propovijedi, nastojeći potaknuti župljane da se ne udalje od vjere i od crkve, kazao je vikar Reutersu.

"Moja obitelj 'oduševljena' je mojom prvom video propovijedi", kazao je uz smijeh Beach. "Osobito je razveselila moje najmlađe unuke koji pitaju kad će se deda ponovno zapaliti."

Video je na Twitteru podijelila Beachova nećakinja, što je razveselilo župljane i sve ostale koji su ga pogledali. 

U internetskim su porukama mnogi napisali da se već dugo nisu tako slatko nasmijali, a neki su obećali da će vikaru kupiti novi džemper. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?