STIGLI I NENARUČENI

Velike gužve na Velesajmu, svi žele Pfizer. Građani negoduju: 'Neka i zaključaju u 20h ja ne odlazim!

20.04.2021.
u 12:27

Nekima koji čekaju u redu liječnici su jučer oko 20 sati javili da danas ujutro dođu na Velesajam

Nakon jučerašnjih gužvi zbog cijepljenja na Velesajmu u Zagrebu, isti prizori ponavljaju se i danas.

Velik broj građana od ranog jutra u redu čeka na cijepljenje Pfizerovim cjepivom, imaju maske, ali ne drže distancu, a mnogi pritom i negoduju. Neki su bacili i oklade hoće li danas, kad je planirano cijepljenje oko četiri tisuće građana, doći na red.

Mnogi od okupljenih su bili naručeni za cijepljenje i prije 8 sati. 
Nekima koji čekaju u redu liječnici su jučer oko 20 sati javili da danas ujutro dođu na Velesajam. Mnogi sumnjaju kako ih liječnici pritom nisu i upisali za cijepljenje.

Jučer sam navečer saznala da sam danas u 10:25 na redu. Nemam vam što puno reći, ovo je katastrofa i sramota. Naručeni smo u prekratkim razmacima pa se stvorila gužva. Neki su došli po dva sata ranije misleći da će ranije doći na red. Gužva je, ali biti ću uporna, neka i zaključaju u 20 sati ja ne odlazim - poručila je Iva Ostrogović.

Djelatnici civilne zaštite kazali su kako inače rade do 20 sati, no danas će s obzirom na situaciju sigurno raditi i duže. 

Od liječnika koji u paviljonu cijepe građane doznajemo kako je ogromna gužva, a mnogi su stigli na cijepljenje iako uopće nisu naručeni. Poručili su kako će cijepiti samo naručene.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/uzivo-velike-guzve-za-cijepljenje-na-velesajmu-mnogi-negoduju-1485922 - www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?