posjeta

Veleposlanik Turske posjetio Ministarstvo okoliša i turizma FBiH

fsdfafa
30.03.2017.
u 19:45

Ministrica okoliša i turizma Federacije Bosne i Hercegovine Edita Đapo sa suradnicima primila je danas veleposlanika Republike Turske u Bosni i Hercegovini Halduna Koca.

Đapo je izrazila zadovoljstvo prijateljskim i dobrim političkim i ekonomskim odnosima, koji postoje između naše dvije prijateljske zemlje.

Tijekom sastanka razgovaralo se o prioritetima i planovima posebno u oblasti turizma, kao i okoliša u idućem razdoblju, dosadašnjim rezultatima, kao i potencijalima koje imaju za dalji rast i razvoj.

Također, značajan dio razgovora posvećen je razmjeni ideja o unapređenju sektora turizma, a veleposlanik Turske naglasio je da Bosna i Hercegovina ima ogromne potencijale za razvoj turizma, ali da treba uložiti sredstva u izgradnju i unapređenje turističke infrastrukture.

Ministrica Đapo informirala je veleposlanika Turske o planovima Ministarstva za organiziranje investicijske konferencije o turizmu, zatim turističkim sajmovima u našoj zemlji, kao i o svijetlim primjerima kompanija sa turskim kapitalom u Bosni i Hercegovini, koji mogu biti jako dobar primjer kako se pronalazi balans između privredne aktivnosti i zaštite okoliša, priopćeno je iz Ministarstva okoliša i turizma FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?