Ususret Mostarskom sajmu razgovarali Dalfina Bošnjak i Krisztián Pósa

Veleposlanik Pósa najavio dolazak velikog broja izlagača iz Mađarske

23.02.2022.
u 13:39

Veleposlanik Mađarske u Bosni i Hercegovini Nj. E. Krisztián Pósa posjetio je upravu Mostarskog sajma, gdje se sastao s direktoricom Dalfinom Bošnjak.

Na sastanku se razgovaralo o pripremama za predstojeću sajamsku manifestaciju koja će se održati u razdoblju od 5. do 9. travnja 2022. godine, pri čemu je istaknuto da se očekuje veliki broj izlagača iz Mađarske koja je na Sajmu od samih početaka, a
ove godine svoje gospodarske potencijale predstaviti će kao zemlja partner.

Ovogodišnja 23. po redu sajamska manifestacija obilovati će bogatim konferencijskim programom i mnoštvom B2B susreta, što će svakako biti izvrsna prigoda za sklapanje novih poslovnih dogovora i proširenje poslovanja za tvrtke koje će svoje potencijale predstaviti na Sajmu.

Sugovornici su također potvrdili već ranije usuglašen datum konferencije za novinare, koja će se održati 10. ožujka 2022.  godine, a na kojoj će biti više riječi o onome što ove godine na Sajmu očekuje posjetitelje i izlagače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?