pogledajte:

Većinu ih nikad niste vidjeli, ali ove životinje žive u vašem domu

životinje
17.05.2016.
u 13:38

Ne volite životinje? Mislite da su prljave i nikad ne bi dozvolili da s vama dijele životni prostor? Nažalost, za vas imamo lošu vijest! U vašem domu, bez obzira koliko čist bio žive stotine životinja koje nikad u životu niste vidjeli. 

Broj istih čak je iznenadio i istraživački tim s North Carolina State Universityja koji je odlučio istražiti što se sve skriva u tepisima, madracima, posteljini, ispod umivaonika, u namještaju i ostalim predmetima kakvih ima u većini kućanstava. 



Za potrebe istraživanja detaljno su, od podruma do krova pregledali 50 kuća te kako piše npr.org u svakoj od njih pronašli stotinjak različitih vrsta člankonožaca poput grinja, muha, mrava, paukova, knjiških uši...

Komentirajući dobivene rezultate Michelle Trautwein, voditeljica istraživačkog tima izjavila je kako ih je iznenadila biološka raznolikost životinja koje žive u kućanstvima.

Neke žive u prašini hraneći se odumrlim stanicama ljudske i životinjske kože, neke pak jedu ostatke ljudske hrane dok su neke iz vanjskog svijeta jednostavno zalutale u nečiji dom. 

Većina njih za ljude je potpuno bezopasna i nema nikakav utjecaj na njihov svakodnevni život.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije