STRAVA U SRBIJI

Večernji list u selu strave: Na cesti još tragovi krvi, Uroša lovili helikopteri, dronovi i psi

05.05.2023.
u 11:26

Večernji list je na mjestu novog krvoprolića u Srbiji. Mještani Dubove kod Mladenovca kažu da je osumnjičeni bio normalan dečko

Srbiju potresa novo krvoproliće. Uroš B. (rođen 2002.) jučer navečer iz automatskog oružja ubio je osam osoba i ranio njih 13 kod Mladenovca, četrdesetak kilometara od Beograda.

"Posebno zabrinjava što je od tih 13 ranjenih, sedam kritično. Oni su i dalje na liječenju u beogradskim bolnicama", s mjesta ubojstvava javio se novinar Večernjeg lista Branimir Bradarić. Policija je nakon intenzivne potrage u koju je bio uključen golem broj djelatnika osumnjičenog uhitila u okolici Kragujevca. Riječ je o dvadesetogodišnjem Urošu B.

 "On je neposredno prije zločina bio u školi u Dubovi gdje je došlo do razmirice sa nekom od djece. Potom je sjeo u atomobil, otišao kući, uzeo automatsku pušku i pištolj, vratio se i počeo pucati. Prvo je ubio mladog policajca koji je nedavno završio policijsku školu, te njegovu sesrtu. Pucao je na ljude koji su sjedili na pikniku, pucao je na djecu. Kretao se automobilom, išao redom i ubijao. Vrlo brzo je alarmirana i policija", izvijestio je Bradarić.

Uroša je lovilo više od 600 policajaca, antiteroristička postrojba, helikopteri, dronovi, policijski psi.

"Za Uroša mještani kažu da je bio miran, da nije nikad pravio neke posebne probleme, da je bio sasvim normalan mladić i da ništa nije odavalo da bi se ovakvo što moglo dogoditi. Njegov otac je inače pukovnik u srpskoj vojsci i radi u Generalštabu u Srbiji. Među ubijenima su i neki od njegovih rođaka, kažu mještani", javlja novinar.

Večernji list je na mjestu događaja. Mještani kažu da je Uroš bio normalan mladić. Među ubijenima su i neki njegovi rođaci. Svi su u šoku. Na cesti se još vide tragovi krvi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije