blagdansko ozračje

"Večer zajedništva" okupila Busovljake sa svih strana svijeta

22.12.2019.
u 18:10

"Večer zajedništva" koja je okupila Busovljake sa svih strana svijeta, ali sa zajedničkom poveznicom - mjestom koje zovu domom održana je sinoć kod adventskih kućica. 

Zahvaljujući sponzorima: Branex d.o.o., Party d.o.o., Bašić gradnja d.o.o. i Tisa comerc d.o.o., okupljeni su mogli uživati uz besplatno kuhano vino, čaj, kobasice, fritule i druge delicije. Za glazbeni ugođaj pobrinuo se Apparenza Acoustic bend.

U veselom blagdanskom ozračju, uz dobro vino, preukusne kobasice, fritule i ugodnu glazbu, Busovljaci su uistinu uživali u druženju i ponovnom susretu s užom i širom obitelji, prijateljima i susjedima s kojima su rasli.

Sinoć je kod adventskih kućica upriličena i Izložba slika autorice Ivane Gudelj pod nazivom "Bobicin šareni svijet slika", koja je uljepšala ovu čarobnu adventsku noć ispunjenu porukama mira, ljubavi, radosti i zajedništva.

"Večer zajedništva" održana je u sklopu manifestacije "Božić u Busovači" koju organiziraju OO HDZ-a BiH Busovača, udruga Uzor i udruga Mladi zajedno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?