Mladež HDZ-a BiH

Večer sjećanja na vukovarske žrtve u Vitezu

večer sjećanja
16.11.2015.
u 11:15

Mladež HDZ-a BiH Vitez će ispred Spomen sobe u krugu Hrvatskog doma u Vitezu s početkom od 17,30 organizirati paljenje svijeća

U utorak, 17. studenog, uoči obljetnice utemeljenja Hrvatske zajednice Herceg- Bosne, Mladež HDZ-a BiH, tradicionalno, diljem Bosne i Hercegovine organizira Večer sjećanja u spomen na obljetnicu pada grada Vukovara i na sve žrtve brojnih mjesta stradanja hrvatskog naroda, kao i obljetnicu utemeljenja HZ Herceg- Bosne. 

Tako će Mladeži HDZ-a BiH Vitez ispred Spomen sobe u krugu Hrvatskog doma u Vitezu s početkom od 17,30 organizirati paljenje svijeća, nakon čega će se zaputiti u Vukovarsku ulicu u Vitezu gdje će na isti način obilježiti ovu obljetnicu. 

Iz Općinske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Vitez pozivaju sve sugrađane da se pridruže članovima Mladeži sa svijećom u ruci i na taj način odaju počast svim stradalim sunarodnjacima, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije